11 Nisan 2009 Cumartesi

Tam boyutlu görseli göster



Güveçte tavuk

malzemeler

1 Adet soğan
300 gr mantar
5 Adet sivri biber
2 Adet domates ve 1 yemek kaş. salça
2 Adet soğan
3 Diş sarımsak
1.5 Çorba kaşığı sirke
50 gr kaşar peyniri rendesi
Yarım çay bardağından biraz fazla sıvıyağ
Tuz, karabiber


hazırlanışı
  • Tavada sıvıyağı kızdırıp,kıyılmış soğanı pembeleştirin.
  • Ardından kuşbaşı doğranmış tavuk etini ekleyin.
  • Etler renk değiştirip, yarı yarıya piştiğinde dörde kesilmiş mantarları ekleyin.
  • Tuzu ve karabiberini ilave edip, mantar suyunu çekmeye başladığında doğranmış domatesleri salça ve biberleri ekleyin.
  • sarımsakları ilave edin.
  • 1 dakika sonra sirke ilave edin.
  • Ateşten alıp güveç kaplarına aktarın.
  • Kaşar peyniri rendesini üzerlerine serpip 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirin ve servis yapın.Afiyet olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

мужская интимная гигиена стрижка

в [url=http://goooogl]Gooogle[/url] только девушки знакомство
интим услуги краснодарский край за денги