Güveçte tavuk
malzemeler
1 Adet soğan
300 gr mantar
5 Adet sivri biber
2 Adet domates ve 1 yemek kaş. salça
2 Adet soğan
3 Diş sarımsak
1.5 Çorba kaşığı sirke
50 gr kaşar peyniri rendesi
Yarım çay bardağından biraz fazla sıvıyağ
Tuz, karabiber
hazırlanışı
- Tavada sıvıyağı kızdırıp,kıyılmış soğanı pembeleştirin.
- Ardından kuşbaşı doğranmış tavuk etini ekleyin.
- Etler renk değiştirip, yarı yarıya piştiğinde dörde kesilmiş mantarları ekleyin.
- Tuzu ve karabiberini ilave edip, mantar suyunu çekmeye başladığında doğranmış domatesleri salça ve biberleri ekleyin.
- sarımsakları ilave edin.
- 1 dakika sonra sirke ilave edin.
- Ateşten alıp güveç kaplarına aktarın.
- Kaşar peyniri rendesini üzerlerine serpip 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirin ve servis yapın.Afiyet olsun.
1 yorum:
мужская интимная гигиена стрижка
в [url=http://goooogl]Gooogle[/url] только девушки знакомство
интим услуги краснодарский край за денги
Yorum Gönder